ככה עושים שטרויזל

    שרה מזרחי | צילום: ויקיפדיה No Comments on ככה עושים שטרויזל
    8:52
    22.05.24
    קובי פינקלר No Comments on המוסר היהודי: המחבל חוסל; הילד לצידו – שרד • צפו

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    שטרויזל הוא ציפוי פירורים המקובל באפייה שמקורו בגרמניה. הנה מתכון קצר וקליט לשטרויזל מהשף קונדיטור שרה מזרחי.

    100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
    חצי כוס סוכר לבן
    חצי כוס קמח
    חצי כוס פיסטוקים קצוצים גס

    במעבד מזון מערבבים את כל החומרים עד שנוצרים פירורים אופים בתנור בחום 170 מעל' עד השחמה מוציאים ומקררים.

    שרה מזרחי

    בס"ד
    אופן הגשת המנה:
    מוציאים את העוגה הקרה מסדרים פרוסות נקטרינה ואת שטרויזל
    מי שלא מעוניין בפרי יכול לפזר רק את שטרויזל .



    0 תגובות